facebook
Kom OG opplev kunsten av velvære
Krystall Hud og Velvære
Krystall Hud og Velvære
Krystall Hud og Velvære
img 1919

DERMALOGICA EXPERT


Jeg har gjennom ført og bestått dermalogicas globale etterutdanningsprogram.  Og fikk min expert staus den 31. mai 2013 og er den første i Rogaland med expertstatus. Vi er nå oppe i 40 stk (juli 2016)  som har tatt utdannelsen i Norge.

Litt historie:
Dermalogicas historie begynner i 1983,da Jane Wurwand i samarbeid med sin mann grunnla The International Dermal Institute i Los Angeles. IDI er idag verdens ledende etterutdannelsessenter for profesjonelle hudterapeuter,og har etterutdannet 75.000 profesjonelle hudterapeuter verden rundt.
Nå i 2013 er Dermalogica verdens mest etterspurte merkevare i den profosjonelle hudpleiebransjen.


Vi fokuserer på ekte kvalitet og velvære for kropp og sjel. Hos oss har vi et bredt tilbud som passer både menn og kvinner i alle aldre. Velkommen inn i en avslappende atmosfære med flott utsikt mot dammen. Kom å opplev kunsten av velvære.

Krystall Hud & Velvære er en flott hudpleiesalong med et komplett tilbud til  deg som ønsker en pause i en travel hverdag. Vi startet opp august 2011, og befinner oss i samme lokal som  2 x Anne Frisør på Bryne .
Salongen drives av hudterapeuten Trine Fuglestad.

Klikk her for å se våre samarbeidspartnere
Krystall Hud & Velvære - Storgata 27, Inngang B - 4349 Bryne - Timebestilling / telefon 483 60 762 - www.krystallhudogvelvare.no