Advanced Nutrition Programme

18 desember, 2020

Ditt nye kosttilskudd

Advanced Nutrition Programme er første steg for å sikre en effektiv hudpleierutine, med vitenskapelig utviklet kosttilskudd som retter seg mot hudproblemer og generell hudhelse. Blant vårt utvalg finner du kosttilskudd spesielt designet for å gi huden det den trenger. Enten det er for å styrke fuktbalansen, forebygge aldring eller balansere mikrobiomet. 

Jeg spiser sunt, har en aktiv livsstil og bruker gode hudpleieprodukter. Trenger jeg å ta kosttilskudd i tillegg? 

Dette er et spørsmål mange stiller seg, og i jungelen av tilbud for å gi huden det den trenger er det vanskelig å vite hva som skal til. Advanced Nutrition Programme jobber ut fra den nyeste forskningen gjort av anerkjente forskningsinstitusjoner. 


La oss gjøre det enkelt for deg: derfor trenger du kosttilskudd! 

Maten vi spiser er ikke så næringsrik som vi tror! Jordbruk, distribusjon og tilberedning av mat anno 2020 inneholder færre næringstoffer enn før og mange brytes ned på den lange veien til tallerken.

Huden trenger pleie både fra inn og utsiden! Starter du hudpleien på innsiden vil du bidra til sunnere hudceller og kan dermed oppnå bedre resultater av aktive ingredienser i kremer og serum som påføres huden fra utsiden.

Huden står sist i køen! Opptak av næringsstoffer i kroppen er som et langt samlebånd hvor huden står aller sist i køen. Ved å tilføre nok av næringstoffene som bidrar til normal,sunn hud øker du sjansen for at også huden får en bit av kaka!

Det finnes mange ulike kosttilskudd på markedet, men Advanced Nutrition Programme er opptatte av å gi huden din det vi vet den har nytte av, og som gjør en forskjell i kroppen. 


I produktene våre finner du ingredienser som 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Et sunt kosthold er viktig og bra for huden, men det kan være utfordrende å få i seg nok næringsstoffer for å blidgjøre hudcellene med maten man får kjøpt i vanlig dagligvare i dag. 
Derfor anbefaler vi å la produktene fra Advanced Nutrition Programme bli prikken over i-en i ditt kosthold!

For eksempel inneholder en dose Skin Complete næringsstoffer som tilsvarer :

Med Advanced Nutrition Programme kan du være trygg på at kosttilskuddene dine

 da de kun inneholder rene ingredienser

-alltid er testet av en uavhengig tredjepart

-inneholder næringsstoffer med dokumentert effekt på huden.

Sjekk ut her om de forskjellige kosttilskudd her: https://www.krystallhudogvelvare.no/product-category/advanced-nutrition/

Andre nyheter

COSMELAN PIGMENT BEHANDLING

COSMELAN PIGMENT BEHANDLING

Cosmelan pigmentbehandling En effektiv behandling mot pigmentflekker i huden uten bruk av laser! Kr: 5999,- (inkluderer Cosmelan 2, cosmelan recovery og spf 130+ fra Mesoestetic for hjemmebruk) Pigmenteringer er noe av det vanskeligste vi jobber mot, da det ofte blir...

Elektrolyse/Epilasjon -Permanent hårfjerning.

Elektrolyse/Epilasjon -Permanent hårfjerning.

Krystall hud og Velvære tilbyr permanent hårfjerning til kvinner og menn i alle aldre. Elektrolyse med blend metoden er den eneste formen for behandling som fjerner alle typer hår.Ønsker du en uforpliktende konsultasjon? Ta kontakt på 483 60 762 Hva er elektrolyse?...

Environ DF -ansiktsbehandling DF maskinen kombinerer to sofistikerte teknologier – lavfrekvent Sonophoresis (lydbølger) og pulsed Iontophoresis (elektrisk strøm). Dobbel elektro-sonisk teknologi skaper bittesmå veier i huden for å hjelpe til med å levere mer...