Advanced Nutrition Programme

18 desember, 2020

Ditt nye kosttilskudd

Advanced Nutrition Programme er første steg for å sikre en effektiv hudpleierutine, med vitenskapelig utviklet kosttilskudd som retter seg mot hudproblemer og generell hudhelse. Blant vårt utvalg finner du kosttilskudd spesielt designet for å gi huden det den trenger. Enten det er for å styrke fuktbalansen, forebygge aldring eller balansere mikrobiomet. 

Jeg spiser sunt, har en aktiv livsstil og bruker gode hudpleieprodukter. Trenger jeg å ta kosttilskudd i tillegg? 

Dette er et spørsmål mange stiller seg, og i jungelen av tilbud for å gi huden det den trenger er det vanskelig å vite hva som skal til. Advanced Nutrition Programme jobber ut fra den nyeste forskningen gjort av anerkjente forskningsinstitusjoner. 


La oss gjøre det enkelt for deg: derfor trenger du kosttilskudd! 

Maten vi spiser er ikke så næringsrik som vi tror! Jordbruk, distribusjon og tilberedning av mat anno 2020 inneholder færre næringstoffer enn før og mange brytes ned på den lange veien til tallerken.

Huden trenger pleie både fra inn og utsiden! Starter du hudpleien på innsiden vil du bidra til sunnere hudceller og kan dermed oppnå bedre resultater av aktive ingredienser i kremer og serum som påføres huden fra utsiden.

Huden står sist i køen! Opptak av næringsstoffer i kroppen er som et langt samlebånd hvor huden står aller sist i køen. Ved å tilføre nok av næringstoffene som bidrar til normal,sunn hud øker du sjansen for at også huden får en bit av kaka!

Det finnes mange ulike kosttilskudd på markedet, men Advanced Nutrition Programme er opptatte av å gi huden din det vi vet den har nytte av, og som gjør en forskjell i kroppen. 


I produktene våre finner du ingredienser som 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Et sunt kosthold er viktig og bra for huden, men det kan være utfordrende å få i seg nok næringsstoffer for å blidgjøre hudcellene med maten man får kjøpt i vanlig dagligvare i dag. 
Derfor anbefaler vi å la produktene fra Advanced Nutrition Programme bli prikken over i-en i ditt kosthold!

For eksempel inneholder en dose Skin Complete næringsstoffer som tilsvarer :

Med Advanced Nutrition Programme kan du være trygg på at kosttilskuddene dine

 da de kun inneholder rene ingredienser

-alltid er testet av en uavhengig tredjepart

-inneholder næringsstoffer med dokumentert effekt på huden.

Sjekk ut her om de forskjellige kosttilskudd her: https://www.krystallhudogvelvare.no/product-category/advanced-nutrition/

Andre nyheter

iKOU

iKOU er skapt og utviklet av Paul og Naomi Whitfeld bosatt i naturskjønne Blue Mountains like utenfor Sydney, Australia. Selve historien om iKOU startet i et luksuriøst utendørsbad fylt av blomster, i Ubud på Bali. Paret hadde akkurat opplevd en fantastisk, utendørs...

PRX-T33

PRX-T33 er en hybrid mellom peeling og injeksjonsbehandling som umiddelbart gir klare resultater. Med denne behandlingen får du glans, vitalitet, glatt hudtone, fylde, fasthet og dyp hydrering. Behandlingen er egnet for alle hudtyper, aldre og årstider. Med PRX-T33...

Pro Power Eye Peel

Pro Power Eye Peel

Pro Power Eye Peel -er en kjemiske peel- som er skreddersydd for partiet under øynene.Pro Power Eye Peel lysner, glatter linjer og løfter med aktive botaniske stoffer og intens regenerering av det sarte øyepartiet. Pro Power Eye Peel: Konsentrert kjemisk peel-pads med...