Kvalitet og velvære

Behandlinger og priser

Hudpleie

Her kan du få alt fra en enkel hudpleie til de mer avanserte. Det blir alltid tilpasset til hva huden din trenger angående din hudtype og hudtilstand. Og selvfølgelig høre på hva ønsker du har for hudpleie timen din.

Mer infomasjon og priser

Microblading/ vipper og bryn

Vi er alltid oppdatert med de nyeste trendene og behandlingene innen vippe- og brynpleie. Ved farging av vipper og bryn legger vi vekt på å skape en naturlig look. Bryna kan du få formet i fin og velpleid fasong.

Mer infomasjon og priser

Vippeextension

Her får du fra de naturlige mascara effekt vipper til volum vipper. Sammen blir vi enige om hva som er best for dine vipper av lengde og fylde.

Mer infomasjon og priser

Medisinske behandlinger

Dersom huden din trenger en skikkelig fuktighetsboost, pigmentflekker som er kommet eller plaget med acne . Her får huden din påført en kjemiske peel som er tilpasset din hudtilstand -og der jeg kan lage et  hudpleieprogram for å forbedre huden din.

Mer infomasjon og priser

Hårfjerning

Til hårfjerning på kroppen som legger, lår, bikinikant, armhule, armer, mage, bryst og rygg. Og til uønsket hår i ansiktet som hake,  kinn, overleppe, nesehår og bryn brukes voks uten strips.

Mer infomasjon og priser

Fibroblast/Plasmapen behandling

Her kan det jobbes på som for eks “kråketær” rynker rundt øyne, tunge øyelokk, rynker rundt munn, på kinn og hals. Kan redusere aldersflekker, porer, solskader og arrdannelser etter for eks acne.

Mer infomasjon og priser

SkinPen Needling

SkinPen skaper kontrollerte mikroskader i huden for på denne måten å stimulere kroppens naturlige sårhelingsprosess, mens den minimerer celleskadene. Resultatet er en effektiv gjenoppbygging av arrvevet, mens den overordnede hudstrukturen forblir intakt.

Mer infomasjon og priser

Elektrolyse m/blend metoden

Permanent hårfjerning som tar både mørke og lyse hår. Blend er den nyeste metoden, men har vært brukt i mange år. Blend betyr blanding, og er en kombinasjon av metoden hvor hårroten ødelegges av varme og kjemisk reaksjon oppstår i vevet (galvanisk strøm+høyfrekvens).

Mer infomasjon og priser

Fotpleie

Her får du en god fotpleie med klipp og stell av negler. Polerer og driller negler som er blitt tykke. Renser i krinkel og kroker og fjerner hard hud. Avsluttende får du påført god og fuktighetsgivende krem til føttene.

Mer infomasjon og priser

Shellac

Shellac er en blanding av neglelakk og gel som må herdes i en led lampe. Disse sitter på fra 14 dager til 1 mnd.

Mer infomasjon og priser

Permanent makeup

Med PMU kan du få eyeliner oppe og under øyet. Hvor tynn/kraftig du vil ha den bestemmer du. På leppene skraverer vi inn fargen-her blir vi enige om farge valget du vil ha.

Mer infomasjon og priser

MakeUp

Ønsker du veiledning med makeup så viser jeg deg hvodan du enkelt kan greie å få dette til selv. Skal du i en stor dag/bryllup så kan du få hjelp til å få lagt makeup.

Mer infomasjon og priser

Behandlinger for menn

Våre hudpleiebehandlinger er skreddersydd for både menn og kvinner, da vi alltid tilpasser hver enkelt behandling etter individuell hudtype og behov. Dette gir deg som mann muligheten til å velge fritt fra vår varierte meny av hudpleiebehandlinger.

Mer infomasjon og priser