Hudpleie

Behandlinger og priser

Hudanalyse

Hudanalyse som avdekker hva huden din trenger.

Gratis

Dermalogica ProSkin 30

En effektiv og målrettet 30 minutters behandling som gir raske resultater. Her blir det fokusert på hva huden din trenger akkurat nå.

790,-

Dermalogica ProSkin 60

En skreddersydd og avslappende 60 minutters opplevelse som tar i bruk det nyeste innen produkter,teknikker og teknologi. Et godt valg for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine behov.

1490,-

dyprens

En god dyprens som passer for alle.

990,-

Hudpleie spesial+

En dyptgående hudpleie med apparat som hjelper med innslusing av produkter og oppstarmmende med galvanisk strøm. Du vil både kjenne og se det etter behandling. Passer for deg som føler du trenger en oppløftende behandling til huden din.

1490,-

fire&ice facial

Hollywoods RØD løper behandling. Her får du en behandling som trygt gjennoppretter hudens overflate og tilfører næringsrike ingredienser. Reduserer fine linjer og rynker. Huden blir glattere, mykere og med masse glød. Kjempefin å gjøre samme dag som du skal ut på noe. Her brukers iS Clinical sine cosmeceutical effektive serumer og kremer.

1490,-

PRX-T33-Ansikt

Her får du en anti age behandling som er hybrid mellom injeksjonsbehandling og kjemisk peeling, men helt uten nåler og ingen nedetid.  PRX masseres ned i huden og jobbes nedenfra og opp i hudens lag.  Kan brukes av alle, og til alle årstider. Raskt synlige resultat med gode effekter på linjer og rynker, pigmenteringer. For alle hudtyper og årstider,  Kan gjøres som en enkelt behandling ,men anbefaler en kur fra 4-6 ganger.  

2190,- 

 

 

PRX-T33-Ansikt+Microneedling

Her får du en dyptvirkende kombinationsbehandling med microneedling med skinPen + Biorevitalisering. Langtidsvirkende fuktbehandling og kollagenstimulerende ,jevnere hudstruktur,reduserer arr og minimerer porer. Raskt synlige resultat med gode effekter og på pigmenteringer. Styrker hudens immunforsvar.  Kan gjøres som en enkelt behandling ,men anbefaler en kur fra 4-6 ganger.  

3499,-

 

 

PRX-T33-Hals eller hender

Her får du en anti age behandling som er hybrid mellom injeksjonsbehandling og kjemisk peeling, men helt uten nåler og ingen nedetid.  PRX masseres ned i huden og jobbes nedenfra og opp i hudens lag.  Kan brukes av alle, og til alle årstider. Raskt synlige resultat med gode effekter på linjer og rynker, pigmenteringer. For alle hudtyper og årstider,  Kan gjøres som en enkelt behandling ,men anbefaler en kur fra 4-6 ganger.  

1590,-

 

Dermalogica Pro Power Peel 30

30-minutters kjemisk peel som gir deg en glødende hud! Enten du er opptatt av å motvirke aldringstegn, har pigmentflekker eller akne – hudterapeuten velger kombinasjon og styrke til hudens behov og sensitivitets nivå.

1095,-

Dermalogica Pro Power Peel 60

En høyaktiv og skreddersydd kjemisk peeling. En avansert behandling på 60 minutter med dyptvirkende behandling og teknikker for synlige resultater på aldring,pigmenter eller akne.

1895-

Environ profesjonell- exlusive m/needling + DF machine

Exlusive m/needling+DF machine-Opplev en ansiktsbehandling utenom det vanlige med vår DF maskin. Maskinen har en patentert elektro/sonic teknologi som øker opptaket av aktive ingredienser med inntil 40 X. Needling rullen får du med deg hjem

3199,-

Environ -Spesial behandling

behandling legges opp på hvordan hudtilstanden din er og bruker Environ sine gode produkter. Tillater huden din og helsen din blir det ofte brukt galvanisk strøm for en dypere behandling.

1490,-

Dermalogica pro power eye peel

En virkelig effektiv og god behandling for øyeområdet. Konsentrert kjemisk peel som eksfolierer og fukter.  Lysner huden under øynene, gir en jevn hudtone og tekstur

590,-

SkinPen microneedling

 Arr , acne, linjer og rynker.  Gode resultater på pigmenteringeringer.

2190,-

skinpen Microneedling av 1. område

 Områder som «sinnarynke» linjer panne, nasale linjer, rundt munnen.

1690,-

plasmapen konsultasjon

 Soft-kirurgiske» behandlinger med ny og innovativ plasmateknologi kan benyttes til oppstramming og løft av øyelokk, fjerning av pigmenteringer, rynker og linjer.

0,-

Fjerning av çherryspots, stilkvorter og sprengteblodkar mm

Cherry spots er ufarlige og trenger vanligvis ingen behandling. Disse også kalt kirsebær flekker kan enkelt fjernes på huden. Cherry angiomer består av ansamlinger av blodkar. De begynner typisk å oppstå i 20 årene, og de som er disponert får flere med tid. Kirsebærflekker er ikke farlige, og behandling er av kosmetisk hensyn.

De fjernes raskt og effektivt med en varme nål og kan fjerne 50-100 cherry angiomer på 1t.behandling

fra 450,-