Medisinske behandlinger

Behandlinger og priser

Microneedling med Skinpen+ kjemisk peel

Her needler vi huden først med skinpen og så legger vi på kjemisk peel tilpasset til din hud. Etterfulgt av en avkjølende maske og anbefaling av videre behandling og produkter for best resultat. Veldig viktig å holde seg unna sol de første ukene. Husk solfaktor.

3499,-

Cosmelan Pigmentbehandling

 Cosmelan påvirker melanindannelsen direkte og gir mulighet for å fjerne hyperpigmenteringer effektivt, samt å gi huden dens naturlige farge, glatthet og utstråling tilbake. En jevnt farget hudtone utstråler sunnhet. Metoden består av 4 behandlingssteg, og ved å følge disse stegene nøye vil man kunne oppnå utmerkede resultater. Første del av behandlingen utføres i klinikk. Andre del er vedlikehold med hjemmebehandling som kunden må gjøre selv for å forlenge og forsterke behandlingen og resultatene. Den komplette behandlingen tar ca. 6 måneder, og det er viktig å følge protokoll for å sikre best mulig resultat.

5990,-

Melanopro peel

 Melanopro er et 2-stegs program bestående av kjemisk peeling i profesjonell styrke og tilhørende hjemmerutine som gir synlige resultater innen 6 uker. Peelingprogrammet reduserer mørke flekker, samt forekomsten av hyperpigmentering og jevner ut hudens tekstur. Resultatet er en sunn, klar og glødende hud.

3990,-

PRODIGY PEEL SYSTEM -by iS CLINICAL

PRODIGY PEEL SYSTEM kombinerer resorcinol, melkesyre, salisylsyre og sitronsyre rettet mot flere hudproblemer fra mild til moderat aldring, mild akne og pigmentforstyrrelser. Ingrediensene kombineres med en kraftig “booster”, med en avansert form for salisylsyre som gir større FORDELER enn andre former for overfladisk kjemisk peeling, den kan brukes på alle hudtyper. Inkludert hjemme produkt Cleansing complex 60 ml og Shield recovery Balm 15gr

2599,-

PRODIGY PEEL PRO SYSTEM -by iS CLINICAL

PRODIGY PEEL PRO SYSTEM kombinerer resorcinol, melkesyre, salisylsyre kombinert med en kraftig “booster”, med en avansert form for salisylsyre, for å gi en forbedret overfladisk til middels dyp kjemisk peeling, som resulterer i en lysere og mer ungdommelig farge. Denne multifunksjonelle kjemiske peelingen jobber for å motvirke slapp hud, akne, hyperpigmentering, fine linjer, rynker og ujevn hudtekstur. Den gir en synlig jevnere hud, og dermed også en friskere farge. Det er spesielt gunstig for personer med hyperpigmentering, aldring og uren hud. Resultatene er synlige etter bare én behandling. Er mest egnet for Fitzpatrick type I, II og III. Inkludert hjemme produkt Cleansing complex 60 ml og Shield recovery Balm 15gr.

3299,-