PhiBrows microblading bryn

Behandlinger og priser

PhiBrows er en manuell ferdighet av semi-permanent øyenbryn tegning. Formen på øyenbrynene er beregnet i henhold til den gylne kryss (phi 1.618) og ansikt morfologi.

Vi jobber med symmetri for bryn , og det gjøres mens kundens øyne er lukket, fordi da slapper musklene av og som kan påvirke øyenbryn ‘symmetri. Strokes/hårpåtegning er alltid trukket i retning av naturlige hår vekst for å oppnå et naturligt utseende. Behandlingen utføres med engangs sterile verktøy (PhiBrush), og pigmenter er produsert i samsvar med de høyeste standarder (PhiBrows microblading pigmenter). Touch up 4 uker etter behandling, sjekker hvordan det har festet seg,dette fordi mellom 10 og 15% av tegnede streker forsvinner etter den første behandlingen.

Fargen er mørkere i de første fem til syv dagene. 7 dager senere så mister de 40 til 50% av sin intensitet av farge. De vil bli lysere etter sårhelingsprosessen. Veldig viktig med etterbehandlingen, og følger du prosedyren så vil du få et vellykket resultat.. Følger du ikke rådene du fikk, kan du miste opptil 80% av tegnede streker. Veldig viktig å følge vaske og smøre behandlingen. Fargens varighet avhenger først og fremst av hvordan huden din er. En fet hud,vil ha kortere «levetid» enn en med ikke fet hud. Svette og soleksponering redusere og fargen.

I gjennomsnitt så forventet via at ny farge forfriskning er mellom 10 og 12 måneder. Med fet hud er det opp til 6 måneder.

Smerte under behandlingen er relativ. Dersom du er gravid,ammer,er bløder,går på cellegift eller har diabetes kan vi ikke gjøre behandling. Viktig med konsultasjon med terapeuten før behandling hvis du:

– Har problematisk hud
– Har alvorlige helseproblemer
– Ta noen medisiner
– Har eksisterende gammel permanent make-up på øyenbrynene.

Phibrows Microblading bryn

3600,-

Phibrows Touch up Microblading bryn

Touch up etter 4-6 uker

1200,-

Phibrows refill Microblading

Phibrows microblading refill innen 1 år etter første behandling.

1800,-

Phibrows/powderbrows konsultasjon

 

0,-

Phibrows Shading

Skyggelegge med microblading

1000,-

Phibrows refill fra andre salonger

2500,-

Powderbrows

3500,-

Powderbrows touch up

1000,-

Powderbrows refill

1800,-