Behandlinger og priser

Fibroblast/PlasmaPen

Her kan det jobbes på som for eks “kråketær” rynker rundt øyne, tunge øyelokk, rynker rundt munn, på kinn og hals. Kan redusere aldersflekker, porer, solskader og arrdannelser etter for eks acne.

Fibroblast/PlasmaPen behandlingen er basert på opprettelse av tette linjer av prikker ved siden av linjene langs rynkene i  huden. Denne prosessen utløser en øyeblikkelig sammentrekning og stramming av hudfibre for å skape løft.

Den eliminerer  det overfladiske laget av huden (epidermis). Uten å skade noen av de underliggende eller tilstøtende vevene. Plasma er mye mindre invasiv enn laser. Tryggere og uten risiko.

Denne  metoden er i stand til å utføre prosedyrer og kan oppnå resultater som er sammenlignbare med resultatene av kosmetisk kirurgi. Dette kan variere fra person til person hvor mye sammentrekk huden vil gjøre. Øyelokkløft, halsløft, acne arr, linjer og rynker -“kråkeføtter” rundt øyne,  rynker rundt munn , alders- flekker og  andre hudforandringer.

Fibroblast/Plasmapen konsultasjon

Bestill en konsultasjon for plasmapen-jeg forklarer deg detaljene rundt behandlingen.

Gratis konsultasjon

Fibroblast/Plasmapen-Øyelokk

Plasmalift med Plasmapen også kalt Fibroblaslift, Plasma Skin Thigtening osv, virker ved ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen på apparatet og huden, for å danne plasma. Nitrogengass omdannes til plasmaenergi hvilket resulterer i sublimasjon/fordampning av huden. Resultatet kan ses umiddelbart. Plasmapen tilbyr et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert nedetid. Plasmalift teknologien leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår. Det er ingen kutting i huden eller blødning under behandling da man kun jobber I det øverste hudlaget.

3999,-

Fibroblast/Plasmapen-nedre øyelokk

3999,-

Fibroblast/Plasmapen-halsløft

4599,-

Fibroblast/Plasmapen-panne

1990,-

Fibroblast/Plasmapen-overleppe

2699,-

Fibroblast/Plasmapen-ved øreparti

1990,-

Fibroblast/Plasmapen-hake

2699,-

Gratis konsultasjon hudpleie

Hvis du søker etter skreddersydde hudpleieløsninger eller ønsker å forbedre hudtilstanden gjennom profesjonelle behandlinger, er det en god ide å avtale en konsultasjon med oss. Dette vil tillate oss å skape en skreddersydd hudpleieplan som passer perfekt til dine unike behov og hudtype.