Kvalitet og velvære

Behandlinger og priser

Hudpleie

Her kan du få alt fra en enkel hudpleie til de mer avanserte. Det blir alltid tilpasset til hva huden din trenger angående din hudtype og hudtilstand. Og selvfølgelig høre på hva ønsker du har for hudpleie timen din.

Plasmapen

Her kan det jobbes på som for eks “kråketær” rynker rundt øyne, tunge øyelokk, rynker rundt munn, på kinn og hals. Kan redusere aldersflekker, porer, solskader og arrdannelser etter for eks acne.

PlasmaPen behandlingen er basert på opprettelse av tette linjer av prikker ved siden av linjene langs rynkene i  huden. Denne prosessen utløser en øyeblikkelig sammentrekning og stramming av hudfibre for å skape løft.

Den eliminerer  det overfladiske laget av huden (epidermis). Uten å skade noen av de underliggende eller tilstøtende vevene. Plasma er mye mindre invasiv enn laser. Tryggere og uten risiko.

Denne  metoden er i stand til å utføre prosedyrer og kan oppnå resultater som er sammenlignbare med resultatene av kosmetisk kirurgi. Dette kan variere fra person til person hvor mye sammentrekk huden vil gjøre. Øyelokkløft, halsløft, acne arr, linjer og rynker -“kråkeføtter” rundt øyne,  rynker rundt munn , alders- flekker og  andre hudforandringer.

SkinPen Needling

SkinPen skaper kontrollerte mikroskader i huden for på denne måten å stimulere kroppens naturlige sårhelingsprosess, mens den minimerer celleskadene. Resultatet er en effektiv gjenoppbygging av arrvevet, mens den overordnede hudstrukturen forblir intakt.

Vipper og Bryn

Her får du farget vipper og bryn. Bryna kan du få formet i fin og velpleid fasong.

Vippeextension

Her får du fra de naturlige mascara effekt vipper til volum vipper. Sammen blir vi enige om hva som er best for dine vipper av lengde og fylde.

PhiBrows Microblading

Mangler du bryn, nappet for mye i ungdommen eller bare trenger litt mer fylde i bryna, da kan microblading være et alternativ til deg.

Hårfjerning

 Her får  du vokset uønsket hår.

Elektrolyse m/blend metoden

Permanent hårfjerning som tar både mørke og lyse hår. Blend er den nyeste metoden, men har vært brukt i mange år. Blend betyr blanding, og er en kombinasjon av metoden hvor hårroten ødelegges av varme og kjemisk reaksjon oppstår i vevet(galvanisk strøm+høyfrekvens).. Det er den tryggeste og den mest effektive metoden.Resultatet ser du gradvis og etterhvert ser du at hårene tynnes ut og at det blir færre og færre. Hver behandling kan variere i tid fra 15 minutter til 60 minutter. Det anbefales 1 behandling pr. uke i oppstartingsfasen, for så å gå over til hver 14. dag, senere hver tredje til sjette uke. Tilslutt trengs det kanskje bare en kontrollbehandling av og til.

Fotpleie

Her får du en god fotpleie med klipp og stell av negler. Polerer og driller negler som er blitt tykke. Renser i krinkel og kroker og fjerner hard hud. Avsluttende får du påført god og fuktighetsgivende krem til føttene.

Permanent makeup

Med PMU kan du få eyeliner oppe og under øyet. Hvor tynn/kraftig du vil ha den bestemmer du. På leppene skraverer vi inn fargen-her blir vi enige om farge valget du vil ha.

MakeUp

Ønsker du veiledning med makeup så viser jeg deg hvodan du enkelt kan greie å få dette til selv. Skal du i en stor dag/bryllup så kan du få hjelp til å få lagt makeup.

Shellac

Shellac er en blanding av neglelakk og gel som må herdes i en led lampe. Disse sitter på fra 14 dager til 1 mnd. 

Powder brows

Med powder brows bruker jeg en annen teknikk enn i microblading. Du får et tettere uttrykk på bryna og du får de mer puddret i front.

Om oss

Priser og behandlinger