Om oss

Krystall hud og velvære
Bestill time

Salong på bryne

Jeg fokuserer på ekte kvalitet og velvære for kropp og sjel.

Hos meg i salongen har jeg et bredt tilbud som passer fra tenåring til menn og kvinner i alle aldre. Jeg fokuserer på ekte kvalitet og velvære for kropp og sjel.

Krystall Hud & Velvære er en flott hudpleiesalong med et komplett tilbud til deg som ønsker en pause i en travel hverdag eller vil ha en rask hudpleie med resultater.

Jeg startet for meg selv i 2011 og holder nå til i nyoppussa lokaler i Storgata 27B på Bryne(vegg i vegg med Toves frisør)
Salongen drives av meg som er hudterapeuten Trine Undheim Fuglestad.

Dermalogica expert

Jeg har gjennom ført og bestått dermalogicas globale etterutdanningsprogram. Og fikk min expert staus den 31. mai 2013 og er den første i Rogaland med expertstatus. Vi er nå oppe i 40 stk (juli 2016) som har tatt utdannelsen i Norge.

Litt historie:
Dermalogicas historie begynner i 1983,da Jane Wurwand i samarbeid med sin mann grunnla The International Dermal Institute i Los Angeles. IDI er idag verdens ledende etterutdannelsessenter for profesjonelle hudterapeuter,og har etterutdannet 75.000 profesjonelle hudterapeuter verden rundt.

Nå i 2013 er Dermalogica verdens mest etterspurte merkevare i den profosjonelle hudpleiebransjen.

Trine Fuglestad

Daglig leder

 Velkommen til salongen min

Gleder meg til å treffe deg i salongen min. Er du en tur på Bryne og det er noe du lurer på, så stikk innom. Jeg vil veilede og gi deg råd og tips om det du måtte lure på.

Ekte kvalitet

Våre samarbeidspartnere: