Elektrolyse/Epilasjon -Permanent hårfjerning.

29 oktober, 2022

Krystall hud og Velvære tilbyr permanent hårfjerning til kvinner og menn i alle aldre. Elektrolyse med blend metoden er den eneste formen for behandling som fjerner alle typer hår.
Ønsker du en uforpliktende konsultasjon? Ta kontakt på 483 60 762

Hva er elektrolyse?

Enkelt forklart så er elektrolyse en behandling hvor en tynn engangs nål føres ned i en hårsekk, tilfører svak strøm, håret løsner og tas ut. Det er en møysommelig jobb og behandlingen må utføres gjentatte ganger, men i en erfaren hånd, gjøres dette nokså effektivt. Elektrolyse er en behandling som fjerner ALLE typer hår uansett hvor de måtte sitte.

Blir hårene borte for godt?
Ja!

Med elektrolyse blir hårene fjernet permanent. Under behandlingen vil nedre halvdel av hårsekken bli ødelagt og selve håret fjernes. Resultatet er at denne hårsekken aldri mer kan produsere et nytt hår og dette er permanent.

Hvilke type hår kan behandles?

Alle typer hår kan fjernes, uavhengig av hårfargen eller hudfargen. Elektrolyse er den behandlingsformen for fjerning av uønsket hårvekst som er permanent for alle typer hår. Andre behandlingsformer som for eksempel laser, fjerner kun mørke hår.

Er det noen bivirkninger?

Elektrolyse har blitt brukt i over 120 år. Det har aldri blitt oppdaget noen farlige bivirkninger. Behandlingen kan forårsake en kortvarig rødhet og litt opphovning i behandlingsområdet, små kviser kan oppstå men forsvinner av seg selv etter kort tid.

Gjør det vondt?
Behandlingen gjør ikke vondt, men kan være noe ubehagelig men du blir fort vant til dette. Et godt tips er å smøre på Embla krem 15 min før behandlingen starter, den gjør at man blir litt nummen og kjenner derfor mindre. Kremen får du kjøpt på apoteket.
Hvor lang tid tar det?

Dette er avhengig av hårmengde, tetthet, områdets størrelse og hårtype.

Det avhenger også av hyppigheten og lengden av behandlingene. Det må tas en serie behandlinger.

I begynnelsen kommer man oftere og tar lengre tid per gang. Etter hvert trappes behandlingen ned og avstand mellom behandlingene blir større mens behandlingstiden per gang avtar.

Andre nyheter

Hudpleie rutiner

Har du gode hudpleie rutiner? I min jobb som hudterapeut er det alltid et spørsmål om du har gode hudpleie rutiner- svaret er ofte "nei det har jeg ikke" eller "å det skulle jeg vert flinkere med" eller "at det tar for lang tid". Du må lage til den rutinen som passer...

Prodigy Peel fra iS CLINICAL

UTGLATTENDE | FOREBYGGENDE | FORYNGENDE PRODIGY PEEL SYSTEM Tenker du at du ville gjort noe med en trett, gusten og lei vinterhud? Denne peelen her vil gjøre deg klar for en bedre og vitalisert hud som ser sunnere og friskere ut. Når du kommer til behandling hos meg...

COSMELAN PIGMENT BEHANDLING

COSMELAN PIGMENT BEHANDLING

Cosmelan pigmentbehandling En effektiv behandling mot pigmentflekker i huden uten bruk av laser! Kr: 5999,- (inkluderer Cosmelan 2, cosmelan recovery og spf 130+ fra Mesoestetic for hjemmebruk) Pigmenteringer er noe av det vanskeligste vi jobber mot, da det ofte blir...