COSMELAN PIGMENT BEHANDLING

1 mars, 2023

Cosmelan pigmentbehandling

En effektiv behandling mot pigmentflekker i huden uten bruk av laser!

Kr: 5999,- (inkluderer Cosmelan 2, cosmelan recovery og spf 130+ fra Mesoestetic for hjemmebruk)

Pigmenteringer er noe av det vanskeligste vi jobber mot, da det ofte blir bedre i perioder, men kommer raskt tilbake. Cosmelan® fra Mesoestetic er et eget konsept som arbeider på en helt annen måte enn tradisjonelle pigmentpeelinger og laserbehandlinger. Den er effektiv uten å skade huden din. Pigmentforandringer og ujevn hudfarge kan være til stor sjenanse for både menn og kvinner.

Studier viser at pigmentfeil får huden til å se 10–15 år eldre ut selv om det ikke er synlige rynker og linjer. Årsakene er bl.a. solskader, hormonforandringer med graviditet, p‑piller, menopause og traumatiske forandringer i huden pga. akne og postinflammatoriske pigmentforandringer. Cosmelan® påvirker melanindannelsen direkte og gir mulighet for å fjerne hyperpigmenteringer effektivt, samt å gi huden dens naturlige farge, glatthet og utstråling tilbake. En jevnt farget hudtone utstråler sunnhet – sunn hud er vakker hud.

Cosmelans suksess skyldes blant annet dens effektivitet og høye sikkerhetsmargin. Behandlingen eliminerer bl.a.: Melasma/kloasma, leverflekker, acne, hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansikt og kropp. Cosmelans mekanisme er basert på en hemming av tyrosinase som er hovedenzymet i dannelsen av melanin.

Cosmelan® pigmentbehandling har store fordeler sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger: Alle typer av pigmenteringer: Melasma, solskader, pigmentering etter akne og medisin (også fregner).

  • Anvendes for alle hudtyper.
  • Lett peeling gir foryngende og utglattende effekt.
  • Veldig effektiv til behandling av akneproblemer og reduserer aknearr.
  • Behandling kan brukes hele året rundt, også om sommeren.
  • Inneholder ikke Hydraquinon.
  • Høy sikkerhetsmargin.
  • Fjerner pigmentflekker etter laser- og peelingbehandlinger.

Resultater
I 99 % av tilfellene forsvinner pigmentflekkene og det gir forbedringer på 95 %.
Allerede 7–10 dager etter start av Cosmelan® Depigmentation-behandlingen kan du observere en merkbar og betydelig forbedring av huden. Det oppnås reduksjon i flekkenes størrelse, huden blir fornyet og mer jevn i fargetone. Etter 7–8 uker oppnås et maksimalt resultat (det tar litt lengre tid for mørkere hudtyper), flekkene blir redusert og huden får sin naturlige farge. Som en bonus-effekt reduserer Cosmelan talg- og fettproduksjonen, minsker porene og er supereffektiv til aknehud med pigmenteringer.

Andre nyheter

Hudpleie rutiner

Har du gode hudpleie rutiner? I min jobb som hudterapeut er det alltid et spørsmål om du har gode hudpleie rutiner- svaret er ofte "nei det har jeg ikke" eller "å det skulle jeg vert flinkere med" eller "at det tar for lang tid". Du må lage til den rutinen som passer...

Prodigy Peel fra iS CLINICAL

UTGLATTENDE | FOREBYGGENDE | FORYNGENDE PRODIGY PEEL SYSTEM Tenker du at du ville gjort noe med en trett, gusten og lei vinterhud? Denne peelen her vil gjøre deg klar for en bedre og vitalisert hud som ser sunnere og friskere ut. Når du kommer til behandling hos meg...

Elektrolyse/Epilasjon -Permanent hårfjerning.

Elektrolyse/Epilasjon -Permanent hårfjerning.

Krystall hud og Velvære tilbyr permanent hårfjerning til kvinner og menn i alle aldre. Elektrolyse med blend metoden er den eneste formen for behandling som fjerner alle typer hår.Ønsker du en uforpliktende konsultasjon? Ta kontakt på 483 60 762 Hva er elektrolyse?...