Prodigy Peel fra iS CLINICAL

4 februar, 2024

UTGLATTENDE | FOREBYGGENDE | FORYNGENDE PRODIGY PEEL SYSTEM

Tenker du at du ville gjort noe med en trett, gusten og lei vinterhud? Denne peelen her vil gjøre deg klar for en bedre og vitalisert hud som ser sunnere og friskere ut.

Når du kommer til behandling hos meg blir huden din renset godt, så er den er klar for peelen. Da kan jeg kjenne og se litt på hvordan huden din er og hva tilstan den er i.

Vi kan jobbe fra 1-3 lag og det blir bestemt underveis da jeg ser hvordan huden din reagerer på behandlingen-så du kan føle deg trygg hele veien under behandlingen.

I denne behandlingen vil du og få med 1 stk cleansing complex 60ml og 1 stk shield recovery balm 15ml.

Hva gjør den og hva er innholdet:

Her kombinerer vi med resorcinol, melkesyre, salicylsyre og sitronsyre, og er derfor målrettet mot flere hudproblemer, som mild til moderat aldring av huden, mild akne samt hyperpigmentering.

Disse ingrediensene er koblet sammen med en kraftfull ”booster”,som har en avansert form salicylsyre. Disse ingrediensene er med på å gjøre behandlingsresultatene mye bedre enn sammenlignet med andre kjemiske peels.

PRODIGY PEEL SYSTEM er selv-nøytraliserende,og krever ingen bruk av nøytraliserende produkter. Optimale resultater oppnås med en seriebehandlinger. Antall ganger avhengig av hva problemet ditt er. Men tenker at du vil få et bra resultat etter 3-6 ganger med 3-4 uker mellom hver omgang.

PRODIGY PEEL PRO kombinerer resorcinol, melkesyre og salisylsyre med en kraftfull“booster”, som inneholder en avansert form av salicylsyre, som gjør at det blir fra en medium til dyp kjemisk peeling, som resulterer i en lysere og mer ungdommelig hudteint.

 Denne peelen virker mot slapphet i huden, akne, hyperpigmentering, fine linjer og rynker og ujevnhudtone. Den kan brukes på de fleste hudtyper, men er mest velegnet tilFitzpatrick type I, II, og III. Den er især velegnet til personer med hyperpigmentering, aldringstegn og ujevn hudoverflate.

Fordeler:

  • Målretter mot mild akne og synlige tegn på aldring
  • Lyser opp ujevn hudtone
  • Bidrar til å redusere forekomsten av fine linjer og rynker
  • Gir en revitalisert og strålende hudfarge

Hva å forvente:

  • Moderat avflassing til mild peeling: 3-5 dager
  • Rødhet: 3-24 timer
  • Varme- og lysfølsomhet: opptil 1 uke
  • Ta kontakt om det er noe du lurer på :-).
  • Ha en fin søndag.

Andre nyheter

Hudpleie rutiner

Har du gode hudpleie rutiner? I min jobb som hudterapeut er det alltid et spørsmål om du har gode hudpleie rutiner- svaret er ofte "nei det har jeg ikke" eller "å det skulle jeg vert flinkere med" eller "at det tar for lang tid". Du må lage til den rutinen som passer...

COSMELAN PIGMENT BEHANDLING

COSMELAN PIGMENT BEHANDLING

Cosmelan pigmentbehandling En effektiv behandling mot pigmentflekker i huden uten bruk av laser! Kr: 5999,- (inkluderer Cosmelan 2, cosmelan recovery og spf 130+ fra Mesoestetic for hjemmebruk) Pigmenteringer er noe av det vanskeligste vi jobber mot, da det ofte blir...

Elektrolyse/Epilasjon -Permanent hårfjerning.

Elektrolyse/Epilasjon -Permanent hårfjerning.

Krystall hud og Velvære tilbyr permanent hårfjerning til kvinner og menn i alle aldre. Elektrolyse med blend metoden er den eneste formen for behandling som fjerner alle typer hår.Ønsker du en uforpliktende konsultasjon? Ta kontakt på 483 60 762 Hva er elektrolyse?...