Hudpleie rutiner

1 mars, 2024

Har du gode hudpleie rutiner? I min jobb som hudterapeut er det alltid et spørsmål om du har gode hudpleie rutiner- svaret er ofte “nei det har jeg ikke” eller “å det skulle jeg vert flinkere med” eller “at det tar for lang tid”.

Du må lage til den rutinen som passer inn i din hverdag!

Jeg renser alltid huden min om kvelden og stort sett på morgenen. Kunne ikke tenkt meg å våknet opp med makeup fra dagen før og med smuss og ting som kommer på huden iløpet av en dag. Det er så deilig å legge seg med nyrenset hud og med nytt påfyll av serum og god og active krem som får jobbe med huden hele natten.

Dusjer du hver morning? Ja så ha rensen din i dusjen (for all del ikke bruk såpe i ansiktet). I dusjen får du jobbet mye mer med hals og bryst enn hva om du står med vasken (blir mye søl).

Jeg peeler huden 2-3 ganger i uken og bruker multivitamin thermofoliant fra dermalogica som er mikroeksfolierende korn som fjerner gusten hud på overflaten og gir umiddelbar glød. Liker å gjøre denne peel i dusjen for da jobbes det med hals og bryst og.

Er du en nybegynner som vil starte med å få gode rutiner med å pleie huden din – start med en rens og en god krem (du kan ha 1 krem som kan bruker til dag/natt krem). Når du har fått inn en rutine på dette kan du starte med 1 til produkt – kanskje en peel eller 1 serum.

Aldri for seint å starte med god hudpleie for huden din.

Bestill gjerne en hudanalyse som er gratis og jeg kan veilede deg.

Ha en fin dag.

Andre nyheter

Prodigy Peel fra iS CLINICAL

UTGLATTENDE | FOREBYGGENDE | FORYNGENDE PRODIGY PEEL SYSTEM Tenker du at du ville gjort noe med en trett, gusten og lei vinterhud? Denne peelen her vil gjøre deg klar for en bedre og vitalisert hud som ser sunnere og friskere ut. Når du kommer til behandling hos meg...

COSMELAN PIGMENT BEHANDLING

COSMELAN PIGMENT BEHANDLING

Cosmelan pigmentbehandling En effektiv behandling mot pigmentflekker i huden uten bruk av laser! Kr: 5999,- (inkluderer Cosmelan 2, cosmelan recovery og spf 130+ fra Mesoestetic for hjemmebruk) Pigmenteringer er noe av det vanskeligste vi jobber mot, da det ofte blir...

Elektrolyse/Epilasjon -Permanent hårfjerning.

Elektrolyse/Epilasjon -Permanent hårfjerning.

Krystall hud og Velvære tilbyr permanent hårfjerning til kvinner og menn i alle aldre. Elektrolyse med blend metoden er den eneste formen for behandling som fjerner alle typer hår.Ønsker du en uforpliktende konsultasjon? Ta kontakt på 483 60 762 Hva er elektrolyse?...