SkinPen: Tar microneedlingen til et høyere nivå

20 januar, 2020

SkinPen er det første microneedling apparat med FDA godkjennelse

Tar microneedling til et høyere nivå med den orginale SkinPen som er den første FDA godkjente microneedling pen.  Den er CE merket- klasse 1 medisinsk teknisk utstyr godkjenning og ISO-sertefisering.
Den blei lansert i Norge i desember 2019.

Slik fungerer microneedlingen:

SkinPen har en avansert smartteknologi som gjør at nålene selv tilpasser seg hudens dybde.
SkinPen skaper kontrollerte mikroskader i huden for på denne måten å stimulere kroppens egne naturlige sårhelingsprosess.  Resultatet er en effektiv gjenoppbygging av arrvevet, mens den overordnede hudstrukturen forblir intakt.
Denne behandlingen hjelper deg som vil ha en klarere fin hud,arr etter operasjon eller acne arr,pigmenteringer,linjer og rynker.
Antall behandlinger er alt etter hva problemet ditt er,så alt ifra 1 behandling tli flere. Du må vente 4 uker før du kan ta neste behandling.

Er behandlingen sikker?

Ja, det er den. SkinPens patentanmeldte sterile engangsnåler er utviklet med sikkerheten i fokus. SkinPen er dessuten utstyrt med det særlige BioSheath, som fungerer som en barriere som hindrer krysskontaminering mellom behandlingene.2 Disse sikkerhetsforanstaltningene er en av grunnene til at SkinPen er den første mikroneedling-pen som er godkjent av FDA.

Når du IKKE skal gjøre behandling med SkinPen:

-har aktiv hudkreft på behandlings området.
-har åpne sår,skader eller irritert hud på behandlings området
-er allergisk mot rustfritt stål
-har hemoragisk(blødning) lidelse eller hemostatisk(blødning)dysfunksjon
-er gravid eller ammer
-har tatt isotretinoin)f.eksaccutane) de siste 6 mnd.
-gått på cellegift-må vente 12mnd.

Andre nyheter

COSMELAN PIGMENT BEHANDLING

COSMELAN PIGMENT BEHANDLING

Cosmelan pigmentbehandling En effektiv behandling mot pigmentflekker i huden uten bruk av laser! Kr: 5999,- (inkluderer Cosmelan 2, cosmelan recovery og spf 130+ fra Mesoestetic for hjemmebruk) Pigmenteringer er noe av det vanskeligste vi jobber mot, da det ofte blir...

Elektrolyse/Epilasjon -Permanent hårfjerning.

Elektrolyse/Epilasjon -Permanent hårfjerning.

Krystall hud og Velvære tilbyr permanent hårfjerning til kvinner og menn i alle aldre. Elektrolyse med blend metoden er den eneste formen for behandling som fjerner alle typer hår.Ønsker du en uforpliktende konsultasjon? Ta kontakt på 483 60 762 Hva er elektrolyse?...

Environ DF -ansiktsbehandling DF maskinen kombinerer to sofistikerte teknologier – lavfrekvent Sonophoresis (lydbølger) og pulsed Iontophoresis (elektrisk strøm). Dobbel elektro-sonisk teknologi skaper bittesmå veier i huden for å hjelpe til med å levere mer...